seniorinfo.dk
- et univers for seniorer...

1 tilbage, 11 er solgt

22-05-2003 09:06:00
seniorinfo.dk
torsdag den 22. maj 2003
Nyhedsbrev nr. 18, 5. årgang
-----------------------------

 
** SPONSOR **
Nu sælges den sidste af
Blomsterparkens andelsboliger
Bestil gratis nyt materiale, klik nederst










FULD FART FREM PÅ SENIORINFO.DK
-------------------------------
Aktivitetetn har aldrig været større på seniorinfo.dk. Masser af besøgende, glade brugere på chatten, debatten, personlige annoncer, og køb og salg annoncer.

Alt er gratis at benytte for brugerne, og efterhånden som flere og flere seniorer får bredbåndsforbindelser med fast månedlig pris, er der en bekymring mindre tilbage,
i forhold til økonomien ved at være på nettet.


BLOMSTERPARKEN, EN SENIORVENLIG BOLIGMULIGHED
---------------------------------------------
Er du en af de seniorer der overvejer en ny boligmulighed? Så kan vi anbefale at se nærmere på materialet om Blomsterparken, hvor der nu kun er en bolig tilbage, i et attraktivt, velbeliggende byggeri, med mange fordele. Indflytning bliver i foråret 2004, så der er god tid til at planlægge det praktiske i forbindelse med en eventuel dejlig ny bolig.


HYUNDAI GETZ er tilbage
-----------------------
I januar måned var Hyundai Getz'en impliceret i et trafikuheld, der betød en lang reparationspause. Samtidig var der en række tidligere udtrukne vindere, der måtte vente længe på at få vognen. Men det er altsammen godt overstået nu, Hyundai Getz'en er tilbage, og derfor kan vi i den kommende uge udtrække endnu en heldig vinder.


SE OM DU VAR DEN HELDIGE VINDER I DENNE UGE
Husk at se efter om du var den heldige vinder i denne uge,


ELLERS HAR DU EN NY CHANCE I NÆSTE UGE, HUSK
du deltager automatisk i vore lodtrækninger for tilmeldte til nyhedsbrevet, uge efter uge efter uge, men du skal venligst selv huske at gå ind at se efter om du var den heldige.

Forfatter: Jørgen Vesta

© Copyright seniorinfo.dk