seniorinfo.dk
- et univers for seniorer...

Havnsø Kystpark holdt rejsegilde med 70 ”bygmestre”

20-08-2004 08:51:00
Rejsegilde på Havnsø Kystpark hvor 50 deltagere og 17 byrådsmedlemmer havde tshirts med ”Jeg byggede Havnsø Kystpark” på

 

Det var en festdag da Havnsø Kystpark i går fejrede rejsegilde. Havnsø præsenterede sig fra sin bedste side, med solskin og blå himmel. Stort fremmøde af beboere, håndværkere, kommunens embedsmænd og underleverandører.

Grillede pølser, hvor bygherre Jørgen Vesta selv passede grillen til sine mange glade gæster, der ser frem til at flytte ind i deres dejlige nye andelsboliger i første kvartal 2005. Jørgen Vesta holdt en tale, hvor han bl.a. sagde følgende:

Dagen i dag en festdag
En dag vi alle vil mindes og fortælle om når vi bliver gamle
Havnsø Kystpark rejsegilde for 8 andelsboliger er en realitet, 142 dage efter at boligerne blev udbudt. En gedigen succes for alle implicerede.

En succes har som bekendt mange fædre, og der er mange, der også berettiget vil mene, at uden Deres indsats ville det ikke være muligt at holde rejsegilde på Havnsø Kystpark’s 8 andelsboliger i dag. Selvom et godt gammelt ord siger ingen nævnt ingen glemt, vil jeg gerne gøre opmærksom på
1. Kommunalpolitikerne i Bjergsted kommune der traf vigtige beslutninger omkring lokalplanen
2. Arkitekt Birger Gorritzen der smukt indpassede byggeriet i Havnsø kvaliteter
3. Beboerne der talstærkt møde frem og købte da vi udbød boligerne hos Nybolig
4. Bjergsted kommunes administration
5. Håndværkerhuset Frontex
6. Bank og realkreditfinansiering
7. Samt mange øvrige underleverandører og samarbejdspartnere

Dagen i dag er en festdag, og derfor har jeg taget en lille gave med til hver af Jer, så vi sammen kan sige, Jeg byggede Havnsø Kystpark

Herefter uddeltes der tshirts til alle, der også inkluderede nogle af de nye beboere i Havnsø Kystpark 2, hvor der stadig er ledige boliger.

Bjergsted kommunes kommunalbestyrelse var på grund af budgetmøder forhindret i at deltage, men i frokostpausen ønskede de tillykke med rejsegildet, og stillede op til dette fine foto foran rådhuset.

Forfatter: Jørgen Vesta

© Copyright seniorinfo.dk