Klik her...
14. juli 2020
Nyheder
Daglige Nyheder
Søg i vores arkiv
Nyhedsbreve
Nyhedslink

Tilmeld vort nyhedsbrev.
Modtag vores nyhedsbrev gratis sendt direkte til din email adresse.
Tilmeld her.Du er her: Home > Nyheder > Nyhedsbreve > Læs nyhedsbrev
Læs nyhedsbrev
01-06-2000
 
Nyhedsbrev nr. 33, Brugerundersøgelse hos delegerede til Ældremobiliseringens årsmøde 2000

Kære læser,

I sidste uge berettede vi om Ældremobiliseringens årsmøde på Hotel Australia i Vejle. Ældremobiliseringen havde venligst afsat tid i det stramme program til, at vi fra seniorinfo.dk kunne præsentere websitet, og alle de muligheder det giver.

Det var en stor positiv oplevelse, at møde de mange delegerede fra hele Danmark, og registrere den store interesse og begejstring overfor det praktiske stykke værktøj, som vi arbejder med at udvikle seniorinfo.dk til. Desværre tillod tiden ikke andet, end at løfte en lille flig af de mange muligheder, som sikkert kræver, at man kender lidt til at bruge internettet. Der er heldigvis mulighed for, at søge vejledning hos kompetente brugere via Ældremobiliseringens mange datastuer og den mobile datastue.

Ydermere var mange af de delegerede venlige, at udfylde et spørgeskema vi havde medbragt. Resultatet heraf vil vi bruge til at gøre seniorinfo.dk endnu bedre. Vi siger samtidigt tak til vore sponsorer, der venligst havde doneret præmier til lodtrækning blandt de returnerede spørgeskemaer.

Vi ønsker alle en rigtig god fridag, hvor man i dag på seniorinfo.dk kan læse
  • hvem der vandt månedens hovedgevinst, en dejlig luxus hovedpude fra firmaet Dansk Dun & Fjer, i vor konkurrence for tilmeldte

  • nye personlige annoncer

  • nye klubber der er optaget

  • nye debatindlæg

www.seniorinfo.dk
et univers for seniorer
 
copyright 1999-2020 seniorinfo.dk Fortæl en ven | Kontakt os | Webmaster
Udviklet af Vesta - Datanet e-Solutions