21. februar 2020
Nyheder
Daglige Nyheder
Søg i vores arkiv
Nyhedsbreve
Nyhedslink

Tilmeld vort nyhedsbrev.
Modtag vores nyhedsbrev gratis sendt direkte til din email adresse.
Tilmeld her.Du er her: Home > Nyheder > Nyhedsbreve > Læs nyhedsbrev
Læs nyhedsbrev
02-01-2004 15:22:00
 
Tryghed og Godt Nytår

seniorinfo.dk
fredag den 2. januar 2004
Nyhedsbrev nr. 1, 6. årgang
-----------------------------


** SPONSOR **
Tryg Forsikring
det handler om at være Tryg
http://www.seniorinfo.dk

Nytårsgave til alle Danmarks seniorer:
Får tryghed på www.seniorinfo.dk


Tryg forsikring har indgået en samarbejdsaftale med seniorinfo.dk, der indebærer, at Danmarks seniorer får mulighed for større tryghed på nettet.

Tryg forsikring og www.seniorinfo.dk har netop indgået en aftale, der giver alle Danmarks seniorer større tryghed på internettet

”Seniorer og ældre har meget at bruge Internettet til. Det er en enestående måde at skabe kontakt til andre på, og alle informationer er lige ved hånden.

Vi har valgt at samarbejde med seniorinfo.dk, så endnu flere seniorer får tryghed ifm. Internettets mange tilbud,” siger Henrik Hougaard, kommunikationschef i Tryg forsikring, der ser et stort, interessant marked i målgruppen.

Seniorinfo.dk er etableret i 1999 og har siden da udviklet sig til at blive Danmarks største senior hjemmeside, bl.a. Takket være et samarbejde med organisationen Ældremobiliseringen, samt en lang række af større og mindre sponsorer eller partnere, der sikrer at alt er gratis for brugerne på seniorinfo.dk

Brugerne har en lang række værktøjer til deres rådighed. En alment tilgængelig del, hvor alle har adgang til emner som kontakt, økonomi, bolig, services og nu som noget helt nyt, tryghed.

Endvidere er der for private brugere en gratis annoncør del med eget personligt login og annoncer indenfor job, personlige annoncer samt køb og salg”, siger Jørgen Vesta, seniorinfo.dk.

”Vi er meget glade for dette initiativ. Tryghed spiller en stor rolle for mange ældre, og derfor hilser vi det velkomment, at Tryg forsikring har valgt at gøre noget ekstra for seniorer.

Herved får vore 450.000 medlemmer, 1200 lokalforeninger og 76 datastuer endnu et attraktivt tilbud via seniorinfo.dk.
Vi lægger også vægt på, at Tryg forsikring tidligere har vist vejen med gode brugbare værktøjer for seniorer, som f.eks. bøger m.v.” siger Gitte Olsen, sekretariatsleder hos Ældremobiliseringen.

Læs mere på
http://www.seniorinfo.dk
- et univers for seniorer

ønsker du ikke at modtage vort nyhedsbrev?
Frameld, klik her (frameldte deltager ikke i lodtrækningerne hver uge)
http://www.seniorinfo.dk/reg/frameld.asp?Action=Newsletter&email=

Mere Tryghed, klik her

Forfatter: Jørgen Vesta
 
copyright 1999-2020 seniorinfo.dk Fortæl en ven | Kontakt os | Webmaster
Udviklet af Vesta - Datanet e-Solutions