28. marts 2024



Du er her: Home > Services > Om seniorinfo.dk > Pressemeddelelser > Læs presse
Læs presse
25-09-2001
 
Pressemeddelelse nr. 16, seniorinfo.dk stormer frem

Udsendt klokken 12.22, i DR P2 i dag klokken 14.30

seniorinfo.dk A/S, der leverer internet værktøj til aktører i den hastigt voksende seniorbranche, har stor succes, og har netop frigivet den seneste version af webportalen www.seniorinfo.dk

Den nye version indeholder en alment tilgængelig del, hvor alle har adgang til emner som nyheder, kontakt, økonomi, markeder og service, samt en gratis annoncør del for private med eget personligt login og annoncer indenfor job, personlige annoncer og køb og salg.

I tillæg hertil er der en adgangsbeskyttet afdeling, hvor professionelle virksomheder, organisationer m.v. i seniorbranchen kan få overblik over branchen og nem adgang til kontakt med seniorbranchens øvrige aktører.

Basen er etableret på basis af et samarbejde med Dun & Bradstreet, og indeholder til at starte med mere end 104.000 registreringer.

Alle organisationer, virksomheder og ministerier i berøring med seniorer inviteres via seniorinfo.dk til at bidrage til den kontinuerlige udbygning af universet for seniorer.

seniorinfo.dk samarbejder med organisationen Ældremobiliseringen med 450.000 medlemmer, og er bl.a. sponsoreret af PFA Pension, Tiscali World Online Internet, DFDS Seaways, Hyundai Bil Import m.fl.

Målet for seniorinfo.dk er på sigt at blive samlingsstedet for alle danskere med interesse for seniorer.

mvh

Jørgen Vesta
40 20 42 86

seniorinfo.dk A/S
Rungsted Strandvej 292
2970 Hørsholm

Forfatter: Jørgen Vesta
 




copyright 1999-2024 seniorinfo.dk Fortæl en ven | Kontakt os | Webmaster
Udviklet af Vesta - Datanet e-Solutions