Du er her: Home > Tryghed
Tryghed

Ulykkesforsikring til seniorer

En ulykkesforsikring er altid god at have, hvis uheldet er ude. Det skulle man i hvert fald tro, men det viser sig, at langt størstedelen af danske ulykkesforsikringer enten forringes væsentligt i erstatningsreglerne eller opsiges helt, når kunden når en vis alder. Det varierer fra selskab til selskab, hvornår forringelserne sker, men det kan være allerede ved det fyldte 60. år.

Det kommer ofte bag på kunder, at de ikke er dækket, som de altid har været. Vi opfordrer derfor til at tjekke forsikringsbetingelserne med henblik på at opdage eventuelle forringelser i dækningen.

Hos Tryg har vi valgt ikke at forringe erstatningen eller at opsige vores kunders ulykkesforsikring, bare fordi kunden når en vis alder. Vi har valgt at fortsætte forsikringerne med den gode dækning uanset alder. Vi ved dog erfaringsmæssigt, at risikoen for varige mén efter et uheld stiger med alderen, hvorfor forsikringen stiger med 25% efter det fyldte 60. år. Da en ulykkesforsikring som senior oftest er relativt billig, mener vi dog, at denne prisstigning er langt at foretrække, frem for pludselig at stå uden forsikring eller måske kun at modtage halvdelen af den erstatning, man havde regnet med, som følge af, at man har nået en vis alder.

Læs mere om ulykkesforsikring til seniorer

 copyright 1999-2024 seniorinfo.dk Fortæl en ven | Kontakt os | Webmaster
Udviklet af Vesta - Datanet e-Solutions