Du er her: Home > Tryghed
Tryghed

TRYGHEDSRÅDGIVEREN


Mange uheld og bekymringer i hverdagen kan undgås. Man skal bare vide hvordan. På Tryghedsrådgiveren har vi samlet vores viden om tryghed i hverdagen. Tryghedsrådgiveren er et rådgivningsmodul for privatpersoner. I Tryghedsrådgiveren kan du oprette dit portræt som privatperson og efterfølgende få gode råd om, hvordan du bedst sikrer dig selv, og dem du holder af. Ligeledes vil du få gode råd i tilfælde af, at din situation udvikler og forandrer sig.

I Tryghedsrådgiveren kan du indhente god og let tilgængelig information om de forsikringer, du kan få behov for at tegne. Hvad skal man være opmærksom på ved etableringen af en forsikring, hvilke dækninger bør man overveje, hvad betyder de enkelte dækninger, hvad dækker de enkelte forsikringer IKKE? Alle disse spørgsmål kan du få besvaret ganske nemt, og når det passer dig.

Tryghedsrådgiveren er altså et glimrende hjælpemiddel for dig, der skal forsøge at få overblik over ”forsikringsjunglen”. Men Tryghedsrådgiveren kan dog ikke helt erstatte den personlige samtale med en forsikringsrådgiver i Tryg, da du her kan få den fuldstændigt skræddersyede løsning, der passer netop til dig. Men den kan give dig et godt overblik over dit behov og hvilke faktorer, der kan påvirke dig i hverdagen.

Klik her for at gå til Tryghedsrådgiveren.

 copyright 1999-2024 seniorinfo.dk Fortæl en ven | Kontakt os | Webmaster
Udviklet af Vesta - Datanet e-Solutions